Nieuws


Open avond voor volwassenen

Ben je 20 jaar of ouder en heb je een passie voor toneel en musical? Kom dan langs bij onze open avond! Bij Muziektheater Zuid heten we je van harte welkom, ongeacht je ervaring. 

Lees meer »

MTZ Volwassenen speelt "Gebroken Wit"

Op 9 december staat "MTZ Volwassenen" op het podium van het Cultuurhuis in Heerlen met "Gebroken Wit". Een winterse voorstelling over geluk, verdriet en verlies. Laat je meeslepen door de muziek en het theater terwijl ze een verhaal vertellen over het echte leven. Een avond vol emoties en indrukwekkende optredens. Mis het niet! Koop snel je kaartjes en geniet van "Gebroken Wit" op 9 december in het Cultuurhuis in Heerlen.

Lees meer »

Start seizoen 23/24!

Het nieuwe repetitieseizoen is sprankelend van start gegaan met de creatieve pen van Mette Romih en Jelle van Soest. Drie gloednieuwe stukken zijn geboren: "Iedereen Beroemd" en "Opa's spellenwinkel" speciaal voor de kinderen, beide geschreven door Mette Romih, en "Baas in Eigen huis!" voor de tieners, een samenwerking tussen Mette Romih en Jelle van Soest. Een seizoen vol belofte en creatieve ontdekkingen bij Muziektheater Zuid!

Lees meer »