Contact en locatie


Vragen en/of opmerkingen? Stuur een mailtje via onderstaand contactformulier. We streven er naar om binnen 2 werkdagen je mail te beantwoorden.

Aanmelden voor een proefles kan via het aanmeldformulier.


Contactgegevens:

We zijn tijdelijk niet bereikbaar per telefoon.

info@muziektheaterzuid.nl

 

 

 

Les Locatie:

Wij zijn iedere vrijdag (M.u.v schoolvakanties) van 16:00 tot 23:00 aanwezig op de les locatie:

Popschool Parkstad

Kloosterweg 1 

6412 CN Heerlen 


toneelklas, simpelveld, maastricht, muziektheater, acteerlessen, landgraaf, heerlen, voerendaal, parkstad, musical, mijn podiumkunsten, Theater, zanglessen, theater, brunssum, hoensbroek, musicalles, toneelles, kind optreden, cursus, kerkrade, acteren, muziek, sittard, maastricht

Opzoek naar theaterlessen, musicallessen, toneellessen, lessen in muziektheater of lessen in cabaret? Dan ben je bij Muziektheater Zuid op de juiste plek. Muziektheater Zuid is de nieuwste theaterschool van Heerlen en omstreken. Met een ervaren team van docenten kunnen wij iedere leerling laten stralen op zijn of haar eigen manier. Meld je aan voor een proefles en dan zien we je snel! We bieden ondersteuning aan nieuwe leerlingen: we weten dat het best eng kan zijn om ineens in een nieuwe groep binnen te komen en dat er dan meteen van je verwacht wordt dat je uit je schulp komt. Niets moet, alles mag. Daarom werken wij met een gratis proefles.