Wachtlijst


Er zijn een aantal groepen die wij in de nabije toekomst graag op willen gaan zetten. Voor deze groepen is er een wachtlijst.

Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor de volgende groepen:

 

- MTZ Volwassenen (Muziektheater 30+)
   8 op wachtlijst, minimaal 8 nodig.

 

- MTZ Theateratelier (Theateratelier 16+)

   0 op wachtlijst, minimaal 8 nodig.

 

MTZ Ieniemini (Spelenderwijs kennismaken met toneel, musical en zang. (4 tot 6 jaar)

   3 op wachtlijst, minimaal 8 nodig.

Schrijf jezelf of je kind hiernaast in om op de wachtlijst voor de desbetreffende groep te komen. We houden je op de hoogte bij nieuwe inschrijvingen en als er voldoende aanmeldingen zijn, kunnen we van start!

Leerlingen die zich voor de wachtlijst groepen inschrijven kunnen eventueel komen kijken bij vergelijkbare groepen, om kennis te maken met de docenten en leerlingen. In het geval van MTZ Volwassenen zou dit Backstage zijn. En in het geval van MTZ Theateratelier zou dit MTZ Theater en/of MTZ Backstage zijn. De allerkleinsten kunnen (eventueel samen met een ouder) komen kijken bij een les van MTZ Mini.

Ook is het eventueel mogelijk om tijdens de wachttijd lessen te volgen in een vergelijkbare groep. Dit gaat altijd in overleg. Bij oprichting van de nieuwe groep, zal de leerling voortaan gaan repeteren in de nieuwe groep.

De leeftijden bij de groepen zijn enkel indicaties. Ben je bijvoorbeeld 28 en wil je graag bij MTZ volwassenen, dan is dat zeker mogelijk. Dit geldt ook voor 14 en 15 jarigen voor MTZ Theateratelier.

Inschrijven wachtlijst

Lees de tekst hiernaast goed door voordat je je inschrijft!

Alleen relevant voor minderjarige leerlingen.

Hier kun je jezelf of je kind bijvoorbeeld kort voorstellen, of andere (relevante) informatie aan ons melden.